Relationship Coaching

 (για ζευγάρια ή μεμονωμένα άτομα)

Έρευνα του Harvard για τις ανθρώπινες σχέσεις:

Το Harvard διενήργησε την μακροβιότερη έρευνα για την ευτυχία. Ανακάλυψαν ότι τα άτομα που έχουν καλή σχέση με τον σύντροφό τους, στενότερες σχέσεις με την οικογένειά τους, με τους φίλους τους και με τον κοινωνικό τους κύκλο είναι όχι μόνο πιο ευτυχισμένα αλλά και με καλύτερη υγεία.

Αντίθετα, τα άτομα που είναι απομονωμένα είναι λιγότερο ευτυχισμένα και η υγεία τους επιδεινώνεται στη μέση ηλικία, όπως και οι διανοητικές τους ικανότητες.

Τα μοναχικά άτομα πεθαίνουν, επίσης, πιο νωρίς.

Ο Shawn Achor, ερευνητής της ευτυχίας στο Harvard, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν φέρνει η επιτυχία την ευτυχία αλλά ότι η ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο οδηγεί στην επιτυχία και σε επαγγελματικό επίπεδο.

1. Βρες τον ιδανικό σύντροφο (3 ώρες)

Αποτελεί πρόκληση για σένα να έλξεις ερωτικά τα άτομα που σε ενδιαφέρουν; Η έλξη δεν είναι μόνο χάρισμα αλλά μπορεί να διδαχτεί όταν αφιερώσεις τον σωστό χρόνο και έχεις τα σωστά δεδομένα. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή χρειάζεται στρατηγική, γνώση και στοχευμένη δράση για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Υπάρχουν ξεχωριστές προσεγγίσεις για τις γυναίκες και τους άντρες, διαφορετική μεθοδολογία και διαφορετική εκτέλεση. Μπορείς να πετύχεις σε λίγους μήνες όσα ήθελες για χρόνια!

 

2. Βελτίωσε την σχέση σου (3 ώρες)

Ο φόβος, η αγωνία, ο εγωισμός και οι λανθασμένες ιδέες μας μπαίνουν εμπόδιο στις μακρόχρονες, υγιείς και ουσιαστικές σχέσεις. Χρειάζεται να καταλαβαίνουμε τον σύντροφό μας, καθώς και τις ανάγκες που έχουμε και οι δύο, να διατηρούμε υψηλής ποιότητας επικοινωνία και συναισθηματική σύνδεση για να τα καταφέρουμε, σε μια εποχή που η αφθονία πιθανών συντρόφων είναι μια παραπάνω αφορμή για να χωρίζουμε εύκολα. Στην περίπτωση δε που μιλάμε για γάμο, το ζευγάρι έχει πάντοτε επιλογή, να σταματήσει την αρνητική κατεύθυνση και να αναζωπυρώσει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ξεκίνησαν όλα! (Συνιστάται για μεμονωμένα άτομα αλλά και ζευγάρια).

Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία με τον Αχιλλέα Γεωργίου

συμπληρώστε την πιο κάτω αίτηση

Μέσα από το IslandofMan Relationship Coaching θα απαντήσουμε τις πιο συχνές ερωτήσεις πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις:

– Πώς θα αναγνωρίσω τον “ιδανικό σύντροφο” όταν τον γνωρίσω;

– Πώς θα εκλύσω και πώς θα κρατήσω τον “ιδανικό σύντροφο”.

– Πώς θα ελκύσω αξιόλογους ανθρώπους κοντά μου;

– Πώς θα βελτιώσω τις σχέσεις μου με τον σύντροφό μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου,
τους ανθρώπους γύρω μου;

– Να μείνω ή να φύγω από μια σχέση;

Η εκπαίδευση αποτελείται από έξι συναντήσεις και περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

Καλός και κακός εγωισμός: Πότε ο εγωισμός καλλιεργεί μια σχέση και πότε την καταστρέφει;

Κοινές Αξίες: Το θεμέλιο κάθε υγιούς σχέσης. Μπορούν δύο άνθρωποι να συνυπάρχουν αρμονικά ενώ έχουν διαφορές;

• 8 Ανάγκες: Το δούναι και λαβείν της αγάπης. Πώς ικανοποιούμε τις ανάγκες των άλλων – ο τρόπος για να τους φέρουμε κοντά μας – χωρίς να χάνουμε τον εαυτό μας;

Αξιοπιστία – Εμπιστοσύνη: Τα απαραίτητα συστατικά κάθε σχέσης. Γιατί είναι τόσο σημαντικά και πώς καλλιεργούνται;

• Ενσυναίσθηση και αποδοχή: Τα κλειδιά που ανοίγουν τις καρδιές. Τι ακριβώς σημαίνουν και πώς τα καλλιεργούμε;

Λάθη των σχέσεων: Ποια είναι τα 4 βασικότερα λάθη που κάνουμε στις ανθρώπινες σχέσεις; Πώς τα αποφεύγουμε;

• Αντίληψη: Ποια είναι τα 4 επίπεδα παρατήρησης που μας δίνουν ξεκάθαρη εικόνα της σχέσης μας με τους άλλους και τον εαυτό μας;

Επικοινωνία: Χωρίς αυτήν γινόμαστε δύο ξένοι. Με ποιον τρόπο δημιουργούμε ένα πρόσφορο έδαφος για ελεύθερη έκφραση και επικοινωνία; Ανάλυση τεχνικών επικοινωνίας.

• 4 επίπεδα διαπραγμάτευσης: Πώς επικοινωνούμε στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο ακόμα και τα πιο δύσκολα θέματα, έτσι ώστε να ακούμε και να ακουγόμαστε, να βρίσκουμε κοινές λύσεις που να υπηρετούν την ομάδα αλλά και το άτομο.

Ιδανικός σύντροφος/φίλος/συνεργάτης: Υπάρχει; Και αν ναι, πώς μπορούμε να τον αναγνωρίσουμε και να τον ελκύσουμε; Ή να τον αναδείξουμε αν είμαστε ήδη σε μια σχέση.

• Αυτοπραγμάτωση: Σωματική, ψυχική, πνευματική, ηθική ανάπτυξη εντός και εκτός της σχέσης. Μπορούμε να νιώθουμε καλά σε μια σχέση αν δεν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας; Ποιοι είναι οι τρόποι να αναπτυσσόμαστε και να βιώνουμε την πρόοδο σαν άνθρωποι και πώς αυτό εντάσσεται και επηρεάζει τις σχέσεις μας;

 

 

Σε ποιους απευθύνεται το Relationship coaching:

 

⁃ Σε άτομα που επιθυμούν να κατανοήσουν τον εαυτό τους, τους άλλους, κάτι που θα τους οδηγήσει στο να βελτιώσουν τις σχέσεις τους σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, κοινωνικό επίπεδο με τους ανθρώπους γύρω τους.

⁃ Σε ζευγάρια που επιθυμούν να γνωρίσουν πραγματικά ο ένας τον άλλον, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους και βάζοντας τις βάσεις για μια αριστουργηματική ζωή.

⁃ Σε άτομα που θέλουν να αποφασίσουν αν θα μείνουν ή θα φύγουν από μια σχέση.

⁃ Σε άτομα που θέλουν να μάθουν τι ακριβώς σημαίνει “Ιδανικός σύντροφος”, αν υπάρχει και πώς να τον φέρουν πιο κοντά τους.

Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία με τον Αχιλλέα Γεωργίου

συμπληρώστε την πιο κάτω αίτηση

Κατεβάστε δωρεάν το ebook – Οι κανόνες της Ελευθερίας

Δωρεάν εκπαίδευση. Οι αποφάσεις που με οδηγούν στην ευτυχία

Δείτε πληροφορίες για προσωπικό session με τον Αχιλλέα Γεωργίου

Επιχειρηματικότητα

Μηνύματα – Testimonials

Live online εκπαιδεύσεις

Πώς μετατρέπουμε τα προβλήματα σε ευκαιρίες – Δωρεάν εκπαίδευση