PRIVACY POLICY

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ successcoaching.gr
Η ιστοσελίδα successcoaching.gr δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο σας. Θα χρησιμοποιήσουμε μόνον πληροφορίες τις οποίες συλλέγουμε για εσάς νόμιμα (σύμφωνα με το Ν. 2742/1997 και το Ν. 3471/2006).
Η ιστοσελίδα είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Το περιεχόμενο της σελίδας είναι στην Ελληνική γλώσσα.
Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες.
ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Ο χρήστης της ιστοσελίδας successcoaching.gr οφείλει να τηρεί όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα σύμφωνα με την κείμενη και ισχύουσα Νομοθεσία περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας.
ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα του successcoaching.gr  χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούν προσωπικά δεδομένα μόνο αν κάποιος επιθυμεί να λαμβάνει το Newsletter μας, να κατεβάσει (download) κάποιον ηλεκτρονικό οδηγό ή eBook, καθώς και όταν προχωρήσει σε παραγγελία προϊόντων ή υπηρεσιών.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα διατηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2742/1997 και με κάθε άλλο εφαρμοστέο νόμο ή/και κανονισμό. Προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και τη νομιμότητα της σχετικής συναλλαγής και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο μέρος.
Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται ποτέ δεν θα πωληθούν ή διατεθούν σε οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος ή οργανισμό εκτός και εάν αυτό απαιτείται προκειμένου να αποφευχθεί ή να διαπιστωθεί απάτη.
COOKIES
Η ιστοσελίδα successcoaching.gr χρησιμοποιεί «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου (browser) σας, προκειμένου να συλλέξει στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της και για να προβάλει σχετικές διαφημίσεις μέσω του δικτύου της Google και του Facebook . Εάν δεν επιθυμείτε την χρήση cookies μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας έτσι ώστε να αποτρέπεται η αποθήκευση τους. Σχετικές οδηγίες θα βρείτε εδώ disable cookies.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (EMAIL)
Εφόσον σημειώσετε το email σας σε κάποιο πεδίο της ιστοσελίδας, αποδέχεστε ότι θα λαμβάνετε email για τους ακόλουθους σκοπούς:
Μετά την εγγραφή σας για την ενημέρωση σας ότι αποτελείτε μέλος της διαδικτυακής μας ομάδας.
Για να λάβετε κάποιο δωρεάν ηλεκτρονικό οδηγό ή eBook.
Για σκοπούς ενημέρωσης και πληροφόρησης (αρθρογραφία και Newsletter).
Για την προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών μας, των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προϊόντων μας.
Για την παρουσίαση, προώθηση και διαφήμιση υπηρεσιών συνεργατών μας που έχουν συσχέτιση με την θεματολογία της ιστοσελίδα μας.
Σε κάθε email μας θα έχετε την επιλογή “unsubscribe” εφόσον δεν επιθυμείτε περαιτέρω να λαμβάνετε email μας.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Το successcoaching.gr αναγνωρίζει τη σημασία της τήρησης όλων των απαραίτητων νομίμων διαδικασιών που σχετίζονται με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνικά μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται για τις συναλλαγές των χρηστών στην ιστοσελίδα πραγματοποιούνται στο εγγυημένα ασφαλές περιβάλλον της εκάστοτε τράπεζας ή φορέα (πχ Paypal, Viva, Easypay) και ΔΕΝ αποθηκεύονται στους server του successcoaching.gr.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή του προϊόντος ή υπηρεσίας γίνεται είτε μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης, είτα μέσω Αντικαταβολής, είτε με την χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστική κάρτας. Οι συναλλαγές των χρηστών στην ιστοσελίδα πραγματοποιούνται στο εγγυημένα ασφαλές περιβάλλον της εκάστοτε τράπεζας ή φορέα (πχ Paypal, Viva, Easypay).
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το successcoaching.gr σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94, για κάθε συναλλαγή από απόσταση και εντός πλαισίου 14 ημερολογιακών ημερών (εφόσον δεν έχει σημειωθεί μεγαλύτερη προθεσμία), δεσμεύεται να επιστρέψει στο ακέραιο τα χρήματα της συναλλαγής (εντός 30 ημερών) εφόσον ο πελάτης δεν έμεινε ικανοποιημένος από το προϊόν ή την υπηρεσία και αφού ακολούθησε τις οδηγίες εφαρμογής της υπηρεσίας ή του προϊόντος. Ο πελάτης δεσμεύεται να επιστρέψει το αγαθό στην αρχική του κατάσταση χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων επιστροφής.
Εφόσον το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καταναλωτή λόγω φθοράς ή βλάβης του ιδίου του προϊόντος, γίνεται άμεσα η αντικατάσταση του (εντός 5 ημερών) αφού ενημερωθούμε, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη.
ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ
Στο IslandofMan.me προωθούμε την διάδραση με τα μέλη μας, τον σχολιασμό και τις δημοσιεύσεις. Θέλουμε την σελίδα μας έναν ζωντανό οργανισμό συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων.
Επισημαίνουμε ότι όμως ότι ο κάθε χρήσης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις αναρτήσεις, σχόλια και δημοσιεύσεις του.
Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του successcoaching.gr για την δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντίθετο στα χρηστά ήθη, ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές και άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο ή δεν δικαιούται να μεταδώσει σύμφωνα με τη νομοθεσία ή με συμβατική απαγόρευση (όπως εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Σε κάθε περίπτωση οι διαχειριστές του successcoaching.gr έχουν το δικαίωμα διαγραφής περιεχομένου που αντιβαίνει στα παραπάνω και αποκλεισμό του χρήση από την ιστοσελίδα.

Το successcoaching.gr τηρεί επακριβώς τον παρακάτω νόμο της Ευρωπαϊκής ένωσης περί προσωπικών δεδομένων.

 

Ο GDPR (General Data Protection Regulation General Data Protection Regulation )- «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων» [Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 –
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=celex%3A32016R0679
] (εφεξής «Κανονισμός»), αφορά στην διαμόρφωση ενός ενιαίου νομοθετικού πλαισίου για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντικαθιστά την προηγούμενη Νομοθεσία «Οδηγία 95/46/ΕΚ». Η (προηγούμενη) Οδηγία είχε ενσωματωθεί στην Ελληνική Νομοθεσία με το Ν. 2472/1997 (Δείτε αναλυτικά στην Ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,123437&_dad=portal&_schema=PORTAL
Σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί Προστασίας του Καταναλωτή (Ν.2251/1994 όπως ισχύει σήμερα με το Ν.3587/2007).
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ WEBINARS ΑΠΟ ΤΟ successcoaching.gr
Οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στα σεμινάρια online – Webinars που πραγματοποιούμε στο successcoaching.gr βρίσκονται αναλυτικά εδώ:
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ
Τα εκπαιδευτικά προϊόντα, σεμινάρια και Webinars που διαθέτουμε και πραγματοποιούμε στο successcoaching.gr είναι καθαρά εκπαιδευτικά και δεν παρέχουν συγκεκριμένες συμβουλές για επενδύσεις ή σίγουρο κέρδος. Σκοπός είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με ζητήματα προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης.
Το successcoaching.gr δεν έχει καμία ευθύνη στην κάλυψη αξιώσεων τρίτων, οποιασδήποτε φύσης, οι οποίες τυχόν προκύψουν σε σχέση με τη χρήση, την αντιγραφή, ή την παραποίηση της ιστοσελίδας ή σφετερισμού μέρους του περιεχομένου αυτής ή την παραπλάνηση του κοινού από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, που προέβησαν στις ανωτέρω ενέργειες κατά παράβαση των πνευματικών δικαιωμάτων της Ιστοσελίδας και των χρηστών ηθών.
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
Για την επίλυση τυχόν διαφορών ή προβλήματων, επισκεφθείτε την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών – ΗΕΔ (Online Dispute Resolution – ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία επιτρέπει τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους είτε αυτές αφορούν σε εγχώριες είτε σε διασυνοριακές συναλλαγές. Η ΗΕΔ εντάσσεται στο πλαίσιο της Οδηγίας 2013/11/ΕΚ, η οποία πρόσφατα εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία (με την ΚΥΑ 70330/2015) και προβλέπει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της ΕΕ.
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το successcoaching.gr  ανανεώνεται συνεχώς, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, στο πλαίσιο αυτό θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται ανά διαστήματα χωρίς την προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών.
Η Ιστοσελίδα μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.
Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας του Απορρήτου & Συναλλαγών που εφαρμόζει το successcoaching.gr
Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο runwayoftheages@gmail.com
© 2018 successcoaching.gr
Πολιτική ασφαλείας – PRIVACY POLICY
Last Revised: May 18, 2018
Entrepreneurs successcoaching.gr ( “we” or “us”) is the owner and operator of the Site and the provider of the Services. successcoaching.gr respects your privacy, and we created this privacy policy (the “Policy”) to explain how we collect, use and disclose your information when you access the Site and use the Services. The Policy is only applicable to our Site and our Services and not to any other website, service or online platform. Capitalized terms that are not defined in this Policy have the meaning given them in our Terms of Service. BY ACCESSING THE SITE, UTILIZING ANY OF THE SERVICES AND/OR REGISTERING WITH US, YOU SIGNIFY THAT YOU HAVE READ, UNDERSTOOD AND AGREE TO BE BOUND BY THIS POLICY, INCLUDING OUR TERMS OF SERVICE, WHICH ARE INCORPORATED HEREIN BY REFERENCE.
Types of Information Collected
Personal Information
successcoaching.gr may ask you for some or all of the following types of information which may be identifiable to you when you register for our services, access various content or features, or directly contact the site: (i) contact information, such as your email address and name; (ii) your age; and (iii) information for the purpose of authenticating yourself or your account if we have reason to believe, in our sole discretion, that you may be violating site policies or for any other reason we deem necessary (collectively “Personal Information”). You are responsible for ensuring the accuracy of all Personal Information you submit to successcoaching.gr.
We collect and store all Personal Information you submit to us voluntarily through registering with us or uploading or posting User Content through the Site or Services. If you are signed into your Tumblr, Twitter or Facebook account and you “like” or “comment” on successcoaching.gr Content (such as the articles found on our blog) or other User Content, your Tumblr, Twitter or Facebook username will be displayed and so available to the public. You agree that your username, likes, feedback, and any associated comments may become public information; we therefore urge you to exercise caution when deciding to disclose any Personal Information on the Site or through the Services.
Non-Personal Information
Cookies and Other Technologies. We may utilize cookies and other technologies, such as, web beacons (also known as “clear gifs” and “pixel tags”) to recognize you, customize your experience, and serve advertisements. Cookies are very small files placed on your computer, and they allow us to count the number of visitors to successcoaching.gr and distinguish repeat visitors from new visitors. They also allow us to save User preferences and track User trends. We do not link cookies or web beacons to any Personal Information. We may also enable advertisers and ad servers to promote third party products and/or services by placing advertisements on successcoaching.gr. These advertisers and ad servers may use cookies and/or web beacons to monitor information related to served advertisements. These cookies allow the ad server to recognize your computer each time they send you an online advertisement to compile information about you or others who use your computer. This information allows ad networks to, among other things, deliver targeted advertisements that they believe will be of most interest to you. This Policy covers the use of cookies by successcoaching.gr and does not cover the use of cookies by any advertisers.
Information Collected Automatically
We automatically receive and collect information such as your IP address, the URLs of websites you arrive at successcoaching.gr from or leave successcoaching.gr to go to, your type of browser and language, access times, the content of any undeleted cookies that your browser previously accepted from us, your operating system, your mobile provider, your mobile device, and your ISP. We may use such information to better understand how successcoaching.gr visitors use the Site, to analyze trends, administer the website, prevent fraud, and gather broad demographic information.
Our Use of Your Information
Our primary purpose in collecting information, both Personal Information and other, is to provide you with a safe, smooth, efficient, and customized experience. You agree that we may use your information to:
Provide the services and customer support you request. Troubleshoot problems and prevent potentially prohibited or illegal activities. Customize, measure and improve our Services, content and advertising. Tell you about our Services, targeted marketing, service updates, and promotional offers based on your communication preferences. Monitor and enforce our Terms of Service. Communicate with Users about products and/or services they may be interested in. Verify your eligibility to use the Site.
Our Disclosure of Your Information
successcoaching.gr is committed to maintaining your trust and we want you to understand when and with whom we may share information collected about you. We may disclose Personal Information to respond to legal requirements, enforce our policies, respond to claims that a listing or other content violates the rights of others, or protect anyone’s rights, property, or safety. Such information will be disclosed in accordance with applicable laws and regulations.
We may also share your Personal Information with:
Service providers under contract who help with our business operations (we employ other companies and people to perform tasks on our behalf and need to share your information with them to provide products and services to you). Certain participants of successcoaching.gr program under confidentiality agreement, as we in our sole discretion believe necessary or appropriate in connection with an investigation of fraud, intellectual property infringement, piracy, or other unlawful activity. Other business entities, should we plan to merge with or be acquired by that business entity.
Marketing
We may sell or rent your information to third parties for marketing purposes without your explicit consent. We may combine your information with information we collect from other companies and use it to improve and personalize our services, content and advertising. If you do not wish to receive marketing communications from us or participate in our ad-customization programs, simply indicate your preference or by following the directions provided with the communication or advertisement.
No Spam or Spyware
We do not tolerate spam. Spamming is explicitly prohibited it by our Terms of Service. If you would like to report an incident of spamming or other unauthorized communications from other Users, please contact us at runwayoftheages@gmail.com. We maintain the right to investigate such incidents and take suitable action.
Account Protection
The Personal Information we collect is stored on a secure, password-protected server and only authorized personnel have access to your information. We use industry-standard encryption technologies with respect to the receipt and transfer of Personal Information you submit. Nevertheless, despite our best efforts, no transmission over the Internet and no data storage method can be guaranteed to be safe 100% of the time. successcoaching.gr cannot ensure or warrant the security of any information you transmit to successcoaching.gr or guarantee that your end user data stored on the Services may not be accessed, disclosed, altered, or destroyed by breach of any of our industry standard physical, technical, or managerial safeguards. If you enter sensitive information we will encrypt such information using secure socket layer technology (SSL). The Site is hosted on servers in the United States. Accordingly, if you are located outside of the United States, the Personal Information you provide to us will be transferred to the United States. By submitting your Personal Information, you consent to its transfer and storage in the United States and its use in accordance with the purposes for which it was originally collected.
Email Communications
We may use your email to deliver successcoaching.gr daily newsletter, as well as for other promotional (e.g., new product offerings, special offers by us or other third parties) purposes. Email messages we send you may contain code that enables our database to track your usage of the emails we send you, such usage includes whether the email was opened and what links (if any) were clicked. If you send an email to us, or fill out our “Feedback” form, we will collect your email address and the full content of your email, including attached files, and other information you provide.
You may indicate your preference to opt out of receiving promotional communications by following the unsubscribe instructions provided in the promotional email you receive or by contacting us directly at runwayoftheages@gmail.com. You acknowledge that it may take up to 10 days for us to process an opt-out request. Please note, however, that if you opt-out you also opt-out of receiving transactional e-mails related to your account with us and access to the Services may be affected.
Third Parties
Except as otherwise expressly included in this Policy, this document addresses only the use and disclosure of information we collect from you. If you disclose your information to other Users on our Site or on other sites throughout the internet, different rules may apply to their use or disclosure of the information you disclose to them. We do not control the privacy policies of third parties, and you are subject to the privacy policies of those third parties where applicable. We are not responsible for any information we do not collect. We encourage you to ask questions before you disclose your Personal Information to others.
Children
Protecting the privacy of young children is especially important to us. For that reason, successcoaching.gr does not knowingly collect or solicit Personal Information from anyone under the age of 13.
Changes to this Policy
We reserve the right, at any time, to add to, change, update, or modify this Policy. Any such changes to this Policy will be posted here on our Site so we urge to please visit this page frequently. In all cases, use of information we collect is subject to the Policy in effect at the time such information is collected.
How to Contact Us
If you have questions about this Privacy Policy, please contactsuccesscoaching.gr via e-mail at runwayoftheages@gmail.com with “Privacy Policy” in the subject line.
Select Language