Για να δημιουργήσεις μια επιτυχημένη επιχείρηση πρέπει σαν σκέφτεσαι σαν ένας επιτυχημένος σκακίστας.
Να έχεις σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια των πελατών και των συνεργατών σου, έτσι ώστε ότι και να γίνει εσύ να έχεις έτοιμη την επόμενή σου κίνηση. 
Αχιλλέας Γεωργίου
 
«Στρατηγική χωρίς Τακτικές είναι η πιο αργή διαδρομή προς τη νίκη.
Τακτικές χωρίς Στρατηγική είναι απλά ο θόρυβος πριν την ήττα». 
Στρατηγιστής Sun Tzu, στο βιβλίο του “Η τέχνη του πολέμου” (The Art of War).
 
 
 
 
Σε κάθε νέο project που αναλαμβάνουμε ξεκινάμε με την διαμόρφωση της Στρατηγικής και στη συνέχεια δημιουργούμε το πλαίσιο των τακτικών που θα φέρουν την επιχείρηση σας μπροστά στους ιδανικούς πελάτες σας.
 
 
 
Πιστεύουμε ότι κάθε Στρατηγική Marketing θα πρέπει να έχει τρεις βασικούς άξονες:
 
 
1. Να προσελκύσει (attract) περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα, το κατάστημα ή το γραφείο σας.
 
2. Να τους μετατρέψει σε πραγματικούς πελάτες (convert) δημιουργώντας «σχέση» εμπιστοσύνης και διάδραση (engagment) μεταξύ σας.
 
3. Να αυξάνει διαρκώς την ΑΞΙΑ τους – κρατώντας τους πρωτίστως πιστούς (retain), αυξάνοντας κάθε συναλλαγή μαζί τους και πετυχαίνοντας επαναλαμβανόμενες πωλήσεις – ξανά και ξανά.
 
Ο καθένας από αυτούς τους 3 βασικούς άξονες χωρίζεται σε επιμέρους ενέργειες και τακτικές ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, το κοινό και τους στόχους της.
 
 
 
Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Ιδεών
Σχεδιάζουμε και προωθούμε τα επιχειρηματικά σας σχέδια αναλαμβάνοντας τη συνολική εκτέλεση του project, από την ανάλυση και την υλοποίηση της αρχικής ιδέας έως την τελική χρηματοδότησή της.

 

Tι κερδίζετε:
Ολοκληρωμένη ανάλυση της αρχικής σας ιδέας.
Παροχή εξατομικευμένων λύσεων.
Ανάπτυξη της εταιρείας σας με ή χωρίς αρχικό κεφάλαιο.
Διαδικτυακή προβολή της επιχείρησής σας.
Συνεχή υποστήριξη του project.
 
 
Ποια είναι η μεθοδολογία μας
Βασικός στόχος της μεθοδολογίας μας είναι να εξασφαλίσουμε στην επιχείρησή σας ένα επιχειρηματικό πλάνο, προσαρμοσμένο στον κλάδο που θέλετε να δραστηριοποιηθείτε. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, ώστε να τοποθετηθείτε δυναμικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό και να αναπτύξετε τα ισχυρά σημεία σας. Τέλος, βρίσκουμε διέξοδο για το πώς θα χρηματοδοτηθεί η ιδέα σας αξιοποιώντας εναλλακτικούς πόρους.
 
 
 
 
 
Συμβουλευτική Μάρκετινγκ (Μarketing Consulting)
 
 
Παρέχουμε προσωπική Συμβουλευτική σε θέματα ανάπτυξης της επιχείρησης σας, στρατηγικής & τεχνικών Μάρκετινγκ, καθώς και Οικονομικού προγραμματισμού. Αυτό βοηθάει την απόδοση και την αποτελεσματικότητα.
 
 
 
Πώς υλοποιούμε τη στρατηγική μας:
 
Το πρώτο βήμα για τον σχεδιασμό μίας επιτυχημένης στρατηγικής είναι η κατανόηση των στόχων σας.
Κατανοώντας τους στόχους σας και αναλύοντας την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε, καθώς και την μοντελοποίηση επιχειρήσεων που είναι πετυχημένη στην κατηγορία σας.
 
 
 
 
 
Email Marketing
 
Το Email αποτελεί σήμερα ίσως τον σημαντικότερο και πιο αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας μιας επιχείρησης με τους πελάτες της.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στήσετε όλο το σύστημα ώστε να χτίσετε την λίστα των email σας και στην συνέχεια να μετατρέψετε αυτά τα email σε πελάτες.
 
 
 
 
 
 
Internet Μarketing
 
Σας βοηθάμε να αναπτύξετε μια Στρατηγική στο διαδίκτυο για την παρουσία σας online. Να ορίσουμε το ποιοι είμαστε τις αρχές και τις αξίες μας και τι θέλουμε να προσφέρουμε στο κοινό, έτσι δημιουργούμε μαζί το πλάνο για να μετατρέψετε τον επισκέπτη σε πελάτη.
 
 
 
 
Τι πετυχαίνουμε με το Social Media Marketing
 
Τα Social Media θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη σχέση με τους πελάτες σας, υπάρχοντες ή μελλοντικούς, να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.
– Δημιουργία brand awareness: εδραιώστε το όνομα σας στην αγορά.
– Προσέλκυση του ενδιαφέροντος και της προσοχής του αγοραστικού κοινού.
– Δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας.
– Δημιουργία κοινότητας με fans – πιθανούς μελλοντικούς πελάτες σας.
 
 
 
 
 
Ομιλητής σε εκδηλώσεις και ημερίδες
 
Ο Αχιλλέας Γεωργίου μπορεί να συμμετάσχει ως ομιλητής σε θέματα Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης επιχειρήσεων σε ημερίδες, εκδηλώσεις και σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία ή ο οργανισμός σας.
 
 
 
 

Ο Αχιλλέας Γεωργίου είναι διευθυντής της ακαδημίας του IslandofMan Success Coaching Academy, όπου μέσα από τις εκπαιδεύσεις βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 επιλέχθηκε από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για 24 ώρες εκπαίδευση coaching σε κρατούμενους στο αγροτικό κατάστημα κράτησης της Αγιάς Χανίων.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ LIVE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

 

Select Language