Για να δημιουργήσεις μια επιτυχημένη επιχείρηση πρέπει να σκέφτεσαι σαν ένας σπουδαίος σκακίστας.
Να έχεις σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια των πελατών και των συνεργατών σου, έτσι ώστε ότι και να γίνει εσύ να έχεις έτοιμη την επόμενή σου κίνηση.
Αχιλλέας Γεωργίου

«Στρατηγική χωρίς Τακτικές είναι η πιο αργή διαδρομή προς τη νίκη.
Τακτικές χωρίς Στρατηγική είναι απλά ο θόρυβος πριν την ήττα».
Στρατηγιστής Sun Tzu, στο βιβλίο του “Η τέχνη του πολέμου” (The Art of War).

Σε κάθε νέο project που αναλαμβάνουμε ξεκινάμε με την διαμόρφωση της Στρατηγικής και στη συνέχεια δημιουργούμε το πλαίσιο των τακτικών που θα φέρουν την επιχείρηση σας μπροστά στους ιδανικούς πελάτες σας.

Άξονες Στρατηγικής Marketing:

1. Περισσότερη επισκεψιμότητα
2. Να τους μετατρέψει σε πραγματικούς πελάτες (convert) δημιουργώντας «σχέση» εμπιστοσύνης και διάδραση (engagment) μεταξύ σας.
3. Να αυξάνει διαρκώς την ΑΞΙΑ τους – κρατώντας τους πρωτίστως πιστούς (retain), αυξάνοντας κάθε συναλλαγή μαζί τους και πετυχαίνοντας επαναλαμβανόμενες πωλήσεις – ξανά και ξανά.
Branding ή rebranding της ιδέας σας
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την ιδέα σας και να την υλοποιήσετε. Δημιουργούμε μαζί τα projects και το πλάνο δράσης σας.

Συμβουλευτική Μάρκετινγκ 

Στρατηγικής που θα ακολουθήσετε και με ποιο τρόπο θα παρακολουθείτε κάθε μήνα (και σε οικονομικό επίπεδο) αν έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε ή χρειάζεται κάτι να αλλάξει.

Email Marketing

Κτίζουμε μαζί την λίστα των email σας, τους προσφέρουμε αξία και πώς τους μετατρέπουμε σε πελάτες.

 Social Media Marketing

1. Αύξηση followers instagram με οργανικό τρόπο. Στοχευμένο σε κοινό από την πόλη των Χανίων το οποίο ενδιαφέρεται για την εστίαση.
2. Αναρτήσεις στο Facebook και στο instagram (κείμενο και φωτογραφία μετά από συνεννόηση με ιδιοκτήτη/εταιρική ομάδα)
3. Στοχευμένες διαφημίσεις (Facebook +  instagram) (με έξοδα ιδιοκτήτη μετά από συνεννόηση)α. Στοχευμένη διαφήμιση το μήνα με στόχο την αύξηση αναγνωρισιμότητας – Branding. β. Στοχευμένη διαφήμιση το μήνα για αύξηση followersγ. Στοχευμένη διαφήμιση το μήνα με συγκεκριμένο σκοπό (εκδήλωση ή άλλη ενέργεια – click to action).
4. Δημιουργία διαγωνισμών σε στοχευμένο ( Facebook + instagram)
5. Απάντηση σε ερωτήματα πελατών στα social media σε Facebook +  instagram
6. Τα πιο πάνω μπορούν να γίνουν και στο Linkedin

Ομιλητής σε εκδηλώσεις και ημερίδες

Ο Αχιλλέας Γεωργίου μπορεί να συμμετάσχει ως ομιλητής σε θέματα Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης επιχειρήσεων σε ημερίδες, εκδηλώσεις και σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία ή ο οργανισμός σας.

Ο Αχιλλέας Γεωργίου είναι διευθυντής της ακαδημίας του IslandofMan Success Coaching Academy, όπου μέσα από τις εκπαιδεύσεις βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 επιλέχθηκε από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για 24 ώρες εκπαίδευση coaching σε κρατούμενους στο αγροτικό κατάστημα κράτησης της Αγιάς Χανίων.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ LIVE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Select Language