Ο Δραπέτης Των Καιρών

 

Όσες φορές κι αν προσπάθησαν να τον εγκλωβίσουν, αυτός πάντα έβρισκε τον τρόπο να αποδράσει και να είναι ελεύθερος.

Ένα μεγάλο μυστήριο πλανιόταν για χρόνια στην κοινωνία γύρω από το πρόσωπό του· ποιος ήταν πραγματικά και τι τον ωθούσε να βρίσκει πάντα τον τρόπο να ζει ελεύθερος…

Ο Δραπέτης μια μέρα αποφάσισε ότι δεν ήθελε να είναι μόνο αυτός ελεύθερος.

Αυτή την τέχνη ήθελε να τη μεταδώσει σε χιλιάδες ανθρώπους ώστε να κάνουν το ίδιο, γιατί είχε καταλάβει ότι το πιο όμορφο συναίσθημα είναι εκείνο που νιώθεις τη στιγμή που προσφέρεις.

Έτσι κατέγραψε αυτούς τους κανόνες για να τους προσφέρει στους συνανθρώπους του.

Τους κανόνες τού να ζεις ελεύθερος και την τεχνική τού να ζήσεις πλούσιος.

 

Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο να ζει ελεύθερος;

Ποιοι είναι οι κανόνες που χρειάζεται να ακολουθήσει;

Ο Δραπέτης των Καιρών καταγράφει τους
Κανόνες της Ελευθερίας και του Πλούτου που τον βοήθησαν να ζει ελεύθερος και όσοι τους ακολούθησαν, ανακάλυψαν τη δική τους ελευθερία.

Σε ένα δωρεάν ebook 17 σελίδων, μάθετε το μυστικό του!!!

 

 

Είναι στιγμές που νιώθεις αδύναμος, χάνεις την αυτοπεποίθηση σου, νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις.

Κοίταξε στα μάτια τον ιδανικό σου εαυτό. 

 

Με βάση το IslandofMan Success Philosophy, τον άνθρωπο που γεννήθηκε για να μεγαλουργήσει. 

Αυτόν που έχει όλες τις λύσεις και ξέρει το σκοπό του.

Ο Νικόλας Σμυρνάκης λέει: ” Ένας σκοπός για να είναι σπουδαίος, πρέπει να εμπεριέχει πολλούς ανθρώπους”.

Πλέον ο σκοπός του Δραπέτη των Καιρών δεν είναι να ελευθερωθεί μόνο αυτός,

αλλά να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βρουν την ελευθερία που αναζητούν.

 

 

Testimonials – Μηνύματα

 

(Δείτε όλα τα μηνύματα πατώντας εδώ)

 

“Μέρα με την μέρα εδώ και 3 χρόνια ανακαλύπτω τον ιδανικό μου εαυτό με οδηγό μου τον φίλο και συνεργάτη Αχιλλέα Γεωργίου”

Μάνος Αγγουριδάκης - Φοιτητής Ηλεκτρονικής

<< Prev
Next >>

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αχιλλέας Γεωργίου

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1984.

Αποφοίτησε το 2007 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) της Ελλάδος, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού, και υπηρέτησε μέχρι το 2013 με τον βαθμό του Υπολοχαγού στην Κύπρο. Με ειδικότητα στις διαβιβάσεις, υπηρέτησε ως διοικητής ανεξάρτητης υπομονάδας, διμοιρίτης διαβιβάσεων στις κύριες αναμεταδόσεις δικτύων της Κύπρου (για τη δημιουργία επικοινωνίας όλων των μονάδων του νησιού μεταξύ τους) και διμοιρίτης Τακτικού Στρατηγείου ΓΕΕΦ (υπεύθυνος για τις επικοινωνίες του Αρχηγού ΓΕΕΦ σε πολεμική περίοδο με τις κύριες μονάδες).

Παρακολουθεί από το 2011 παγκόσμιες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.

Το Σεπτέμβριο του 2011 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το δικτυακό μάρκετινγκ. Κατάφερε μόλις σε 9 μήνες να γίνει director (διευθυντής) στην εταιρεία όπου ήταν αντιπρόσωπος και να ταξιδέψει στην Αμερική για το διεθνές σεμινάριό της. Στη συνέχεια του δόθηκε η δυνατότητα, μέσα από τις εκπαιδεύσεις, να ταξιδέψει σε πάρα πολλούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και πολιτισμούς.

Το 2015 ανέπτυξε και άλλες  online υπηρεσίες οι οποίες εξυπηρέτησαν αρκετές επιχειρήσεις. Ένα τέτοιο project είναι και το chaniaeshop community που ενώνει καταναλωτές και επιχειρηματίες στην πόλη των Χανίων με στόχο να ενημερώνονται για τα νέα της αγοράς.

Από το 2016 εξελέγη ως Γραμματέας του Συλλόγου Κυπρίων Χανίων, όπου και εκπροσωπεί το σύλλογο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και ομιλίες.

Τον Μάιο του 2017 αποφοίτησε με εξαιρετική απόδοση από το IslandofMan Success Coaching Academy. Πριν ακόμη από την αποφοίτησή του, του προτάθηκε συνεργασία από την ομάδα του IslandofMan Success Philosophy και τον δημιουργό της Νικόλα Σμυρνάκη.

Ο Αχιλλέας πλέον είναι  Success  Coach (επίσημος συνεργάτης) της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan  Success  Philosophy) όπου,  μέσα από όλο αυτό το ταξίδι, εμπνεύστηκε για τον δικό του σκοπό υποστηρίζοντας το moto:

Το μεγαλύτερο εμπόδιο των ανθρώπων, είναι που δεν γνωρίζουν τις δυνατότητές τους

Σκοπός του είναι βοηθήσει τους ανθρώπους ώστε όλοι μαζί να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, ο καθένας μέσα από τη δική του προσωπική αλλαγή προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!

Γεννηθήκαμε για να είμαστε χαρούμενοι, να δίνουμε και να λαμβάνουμε αγάπη, κάνοντας τους ανθρώπους γύρω μας χαρούμενους μέσα από αυτό που τους προσφέρουμε. Με αυτόν τον τρόπο, ανακαλύπτουμε την πραγματική ευτυχία που πηγάζει μέσα από την προσφορά μας στο σύνολο.

Ο Αχιλλέας, εφαρμόζει και… μεταδίδει όλα τα παραπάνω μέσω σεμιναρίων, θεατρικών παραστάσεων, άρθρων και video, εμπνέοντας τους συνανθρώπους του να έρθουν πιο κοντά στην προσωπική ανάπτυξη και σε αυτό που αγαπάνε.

Είναι διευθυντής της Ακαδημίας του IslandofMan Success Coaching Academy, όπου μέσα από τις εκπαιδεύσεις βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν coaches. Ανθρώπους που μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας με τη σειρά τους άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν τον σκοπό της ζωής τους.

Ο Αχιλλέας έχει επίσης δημιουργήσει την προσωπική του ιστοσελίδα όπου περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες, ενημερώσεις, άρθρα, ebooks, σεμινάρια, videos κ.λπ., μαζί και το ebook που έχει γράψει με τίτλο  Οι κανόνες της Ελευθερίας και του Πλούτου (όπου το όνομα του ιδανικού του εαυτού είναι Δραπέτης των Καιρών – δηλαδή ο άνθρωπος-πρότυπο για εκείνον),το  οποίο διανέμεται δωρεάν στο διαδίκτυο.

Το Μάιο του 2018 πραγματοποίησε ομιλία (coaching στους κρατούμενους), στη βιβλιοθήκη του αγροτικού καταστήματος κράτησης της Αγιάς Χανίων. Μια εθελοντική προσπάθεια που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος. Δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Τον Σεπτέμβριο του 2019  επιλέχθηκε από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για 24 ώρες εκπαίδευση coaching σε κρατούμενους στο αγροτικό κατάστημα κράτησης της Αγιάς Χανίων.

Στις 08/12/2018 πραγματοποίησε στην πόλη των Χανίων τη θεατρική παράσταση Το καλύτερο δώρο είσαι ΕΣΥ της οποίας όλα τα έσοδα δόθηκαν στον εθελοντικό οργανισμό Κηφαμέα. Ένας πρωτοποριακός τρόπος εκτέλεσης σεμιναρίων με θεατρικά στοιχεία, με σκοπό την προσωπική  ανάπτυξη των συμμετεχόντων.


www.successcoaching.gr

Email: Runwayoftheages@gmail.com

Facebook

Twiter

Instagram

Linkedin

Τι είναι για μένα ο Άνθρωπος στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy):

O Άνθρωπος στο Νησί για εμένα μεταφράζεται σε ένα ταξίδι ζωής που μέσα από αυτό ανακαλύπτεις τις πραγματικές δυνατότητές σου και ποιος πραγματικά είσαι. Ένα ταξίδι που όποιος το περάσει, πλέον βλέπει την ζωή με το μάτι της αλήθειας.

Κατεβάστε δωρεάν το ebook – Οι κανόνες της Ελευθερίας

Δείτε πληροφορίες για προσωπικό session με τον Αχιλλέα Γεωργίου

Δωρεάν εκπαίδευση. Οι αποφάσεις που με οδηγούν στην ευτυχία

Δημιούργησε την επιχειρηματική σου ευκαιρία

Πώς μετατρέπουμε τα προβλήματα σε ευκαιρίες – Δωρεάν εκπαίδευση

5 Δωρεάν Μαθήματα πώς δημιουργώ την επαγγελματική μου εξέλιξη

Live online εκπαιδεύσεις

Καλέστε τον Αχιλλέα Γεωργίου ως ομιλητή

Εγγραφείτε στο newsletter μας να λαμβάνετε νέα , άρθρα και δωρεάν εκπαιδεύσεις

Select Language