Η ομάδα Κύκλος Ζωής (Circle of Life) δημιουργήθηκε για να μας υπενθυμίζει, ότι όλες οι πράξεις που κάνουμε σε αυτή τη ζωή, γυρνάνε πίσω σε εμάς.
Ξεκινάμε λοιπόν να κάνουμε πράγματα στη ζωή μας που θα θέλαμε να μας κάνουν οι άλλοι.

Μπορούμε όλοι να αναρτούμε καθημερινά σε αυτή την ομάδα τις πράξεις που κάνουμε στο περιβάλλον μας, δημιουργώντας ένα νέο κύκλο ζωής, που ότι προσφέρουμε να επιστρέφει πίσω σε εμάς,

Μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας χωρίς να φοβόμαστε αν θα λάβουμε πίσω. Γνωρίζοντας ότι ο κύκλος ζωής θα μας το επιστρέψει από άλλη πηγή.

Δημιουργούμε έτσι ένα όμορφο κόσμο παρακινώντας τους ανθρώπους να κάνουν σπουδαίες πράξεις, προσφέροντας στον συνάνθρωπό τους. Όταν όλοι το κάνουν αυτό τότε κάποια στιγμή, με κάποιο τρόπο θα επιστρέψει πίσω από εκεί που έχει ξεκινήσει.

Ακολουθούν 2 ιστορίες από τον Αχιλλέα Γεωργίου:

Ιστορία 1: Σήμερα αγόρασα ένα άρωμα. Όταν έφτασα στο σπίτι είδα μέσα στο σακουλάκι μεταφοράς ότι είχε μέσα 50 ευρώ. Έτρεξα γρήγορα πίσω στην ιδιοκτήτρια του μαγαζιού και την ρώτησα:   ”Πιστεύεις ότι σε αυτή τη ζωή, ότι δίνεις το παίρνεις πίσω πολλαπλάσιο; ” Μου απαντάει: ‘ Ναι το πιστεύω”. Τότε της λέω: ”αυτά τα 50 ευρώ είναι δικά σου”.   Δεν μπορούσε να καταλάβει τι έγινε. Τα είχε ξεχάσει μέσα στο σακουλάκι. Η χαρά που ένιωσα ήταν πολύ πιο μεγάλη, από όταν αντίκρισα τα 50 ευρώ στο σακουλάκι.  

Ιστορία 2: Χθες στην επαγγελματική μου δραστηριότητα σε σχέση με το τουρισμό βρέθηκε ένα λάθος. Ανάλαβα την ευθύνη και ουσιαστικά μου κόστισε μόνο 40 ευρώ, απλά γιατί εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα το κύκλο της ζωής. Κάνε αυτό που θα ήθελες να σου κάνουν. Την επόμενη μέρα το πρωί ανοίγω το email μου και βλέπω ότι η εταιρία που συνεργάζομαι μου κατέθεσε στο λογαριασμό μου 88 ευρώ για μια κοπέλα που βοήθησα να ενοικιάζει το σπίτι της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Πήρα διπλάσια από όσα έδωσα χωρίς να το περιμένω. Νόμιζα ότι σου δίνει πόντους να ταξιδέψεις αλλά τελικά ήταν μετρητά. Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής.

Κατεβάστε δωρεάν το ebook – Οι κανόνες της Ελευθερίας

Δωρεάν εκπαίδευση. Οι αποφάσεις που με οδηγούν στην ευτυχία

Δείτε πληροφορίες για προσωπικό session με τον Αχιλλέα Γεωργίου

Επιχειρηματικότητα

Μηνύματα – Testimonials

Live online εκπαιδεύσεις

Πώς μετατρέπουμε τα προβλήματα σε ευκαιρίες – Δωρεάν εκπαίδευση