Πολλοί άνθρωποι χάνονται μέσα στην υπερπληροφόρηση και στην καθημερινότητα της ζωής (ευρέως γνωστή ως ρουτίνα).
Δεν ξέρουν που να βρουν χρόνο, πού να τον διαθέσουν και πως να πάρουν την ζωή στα χέρια τους φτιάχνοντας ένα πλάνο να έρθουν πιο κοντά σε αυτά που επιθυμούν.
 
Χωρίς να το καταλάβουν έχουν εγκλωβιστεί και νιώθουν ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.
 
Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το workshop 4 εβδομάδων «ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», όπου σκοπό έχει να ορίσεις ένα καινούργιο πλάνο για την ζωή σου με κατεύθυνση τους στόχους και τα όνειρά σου.
 
Το workshop θα πραγματοποιηθεί onilne μέσω zoom
για τις πρώτες 4 Τρίτες του Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:00 – 22:00. (05/12/19/26 -Σεπτεμβρίου)
Η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι 2 ώρες (Σύνολο 8 ώρες)

ΚΟΣΤΟΣ 59 

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται τις Τρίτες στις 20:00 (online μέσω zoom) – Θα λάβετε με email το link συμμετοχής 
Πρόγραμμα:
05/09/2023 20:00 – 22:00
Πώς να ορίσεις τους στόχους σου και να σχεδιάσεις ένα ρεαλιστικό πλάνο δράσης για την επίτευξή τους.
 
12/09/2023 20:00 – 22:00
Διαχείριση Χρόνου
 
19/09/2023 20:00 – 22:00
Πώς ξεπερνάς τα εμπόδια και καταπολεμάς την αναβλητικότητα
 
26/09/2023 20:00 – 22:00
Κάνε το Φόβο σύμμαχο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1984.

Αποφοίτησε το 2007 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) της Ελλάδος, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού, και υπηρέτησε μέχρι το 2013 με τον βαθμό του Υπολοχαγού στην Κύπρο. Με ειδικότητα στις διαβιβάσεις, υπηρέτησε ως διοικητής ανεξάρτητης υπομονάδας, διμοιρίτης διαβιβάσεων στις κύριες αναμεταδόσεις δικτύων της Κύπρου (για τη δημιουργία επικοινωνίας όλων των μονάδων του νησιού μεταξύ τους) και διμοιρίτης Τακτικού Στρατηγείου ΓΕΕΦ (υπεύθυνος για τις επικοινωνίες του Αρχηγού ΓΕΕΦ σε πολεμική περίοδο με τις κύριες μονάδες).

 

Παρακολουθεί από το 2011 παγκόσμιες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.

Το Σεπτέμβριο του 2011 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το δικτυακό μάρκετινγκ. Κατάφερε μόλις σε 9 μήνες να γίνει director (διευθυντής) στην εταιρεία όπου ήταν αντιπρόσωπος και να ταξιδέψει στην Αμερική για το διεθνές σεμινάριό της. Στη συνέχεια του δόθηκε η δυνατότητα, μέσα από τις εκπαιδεύσεις, να ταξιδέψει σε πάρα πολλούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και πολιτισμούς.

Το 2015 ανέπτυξε και άλλες  online υπηρεσίες οι οποίες εξυπηρέτησαν αρκετές επιχειρήσεις. Ένα τέτοιο project είναι και το chaniaeshop community που ενώνει καταναλωτές και επιχειρηματίες στην πόλη των Χανίων με στόχο να ενημερώνονται για τα νέα της αγοράς.

 

Από το 2016- 2022 εξελέγη ως Γραμματέας του Συλλόγου Κυπρίων Χανίων, όπου και εκπροσώπησε το σύλλογο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και καταθέσεις στεφάνου εκ μέρους της Πρεσβείας την Κυπριακής Δημοκρατίας και έδωσε ομιλίες.

Τον Μάιο του 2017 αποφοίτησε με εξαιρετική απόδοση από το IslandofMan Academy. Πριν ακόμη από την αποφοίτησή του, του προτάθηκε συνεργασία από την ομάδα του IslandofMan Philosophy.

Είχε θέση ως υπεύθυνος στρατηγικής και marketing στο IslandofMan Philosophy. Έχει συνεργαστεί με αρκετές επιχειρήσεις και οργανισμούς να αυξήσουν την επίδρασή τους και τα αποτελέσματά τους. ¨

Έχει εκπαιδευτεί από την ομάδα Meta Marketing Pro του Facebook.

 

Είναι Director του IslandofMan Academy της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy).

Πιστεύει ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο των ανθρώπων είναι να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Γι’ αυτό και όραμά του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν πως μέσα από την δική τους αλλαγή μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή τους και πως τελικά η ευτυχία έρχεται μέσα από αυτά που προσφέρεις και μοιράζεσαι με τους άλλους ανθρώπους.

Ως εκπαιδευτής Εκπαιδευτών βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν Εκπαιδευτές. Ανθρώπους που μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας με τη σειρά τους άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν τον σκοπό της ζωής τους.

Έχει δημιουργήσει την προσωπική του ιστοσελίδα όπου περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες, ενημερώσεις, άρθρα, ebooks, σεμινάρια, videos κ.λπ., μαζί και το ebook που έχει γράψει με τίτλο  Οι κανόνες της Ελευθερίας και του Πλούτου (όπου το όνομα του ιδανικού του εαυτού είναι Δραπέτης των Καιρών – δηλαδή ο άνθρωπος-πρότυπο για εκείνον),το  οποίο διανέμεται δωρεάν στο διαδίκτυο.

Το Μάιο του 2018 πραγματοποίησε ομιλία (coaching στους κρατούμενους), στη βιβλιοθήκη του αγροτικού καταστήματος κράτησης της Αγιάς Χανίων. Μια εθελοντική προσπάθεια που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος. Δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Τον Σεπτέμβριο του 2019  επιλέχθηκε από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για εκπαίδευση σε κρατούμενους στο αγροτικό κατάστημα κράτησης της Αγιάς Χανίων.

Είναι Πιστοποιημένος εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης της ΑνΑΔ (ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού Κύπρου)

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Improv Treatre και κατέχει βεβαίωση μέχρι το επίπεδο 3 στο Herakleion Improv Theatre

Στις 08/12/2018 πραγματοποίησε στην πόλη των Χανίων τη θεατρική παράσταση Το καλύτερο δώρο είσαι ΕΣΥ της οποίας όλα τα έσοδα δόθηκαν στον εθελοντικό οργανισμό Κηφααμέα. Ένας πρωτοποριακός τρόπος εκτέλεσης σεμιναρίων με θεατρικά στοιχεία, με σκοπό την προσωπική  ανάπτυξη των συμμετεχόντων.

Ο τίτλος που τον χαρακτηρίζει πιο πολύ είναι αυτός του Performer.

Είναι δημιουργός του Solveit Show, όπου δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους, να αναπτύξουν έναν αποτελεσματικό τρόπο σκέψης απέναντι σε κάθε πρόβλημα.
Συνδυάζει θέατρο, τραγούδι, Standup Comedy, μιμήσεις, Puplic Speaking, εκπαίδευση, παιχνίδι. 

Πραγματοποίησε παραστάσεις:
Στις 16/07/2022 σε ένα κατάμεστο θέατρο στο Ηράκλειο Κρήτης για στήριξη ΜΚΟ Ευ ζω με τον Καρκίνο.
Στις 13/05/2023 στο Ηράκλειο Κρήτης, συνδιοργάνωση με το Rotary El Grego και στην υποστήριξη των εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ και του ομίλου CRETA στήριξαν την Ηλιαχτίδα (Παργκρήτιο σύλλογο γονέων και φίλων παδιών με καρκίνο).