#ΚΛΗΡΩΣΗ για συμμετοχή στο solveit show με τον Αχιλλέα Γεωργίου

 

Ο νικητής της #κλήρωσης θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο διαδικτυακό solveit show και να συζητήσει με τον Αχιλλέα Γεωργίου ένα πρόβλημα που τον απασχολεί. Ταυτόχρονα να έρθει πιο κοντά σε μια λύση και να οδηγηθεί σε σημαντικές αποφάσεις για τον ίδιο.

 

Το Solveit Show δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους, να αναπτύξουν έναν αποτελεσματικό τρόπο σκέψης απέναντι σε κάθε πρόβλημα. Παρακολουθήστε το LIVE στο group μας στο facebook πατώντας εδώ: https://www.facebook.com/groups/solveitwithachilleas/

 

Μήνυμα Αχιλλέα Γεωργίου:
Σκοπός μας δεν είναι να αποφύγουμε τα προβλήματα και ούτε να τα βλέπουμε όλα θετικά, αλλά να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε κατάματα και να τα ξεπερνάμε.
#ProbleMeanschange
Αχιλλέας Γεωργίου

Αχιλλέας Γεωργίου

Δημιουργός Solveit Show

Ο Αχιλλέας Γεωργίου είναι διευθυντής της ακαδημίας του IslandofMan Success Coaching Academy, όπου μέσα από τις εκπαιδεύσεις βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 επιλέχθηκε από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για 24 ώρες εκπαίδευση coaching σε κρατούμενους στο αγροτικό κατάστημα κράτησης της Αγιάς Χανίων.

H νικήτρια της κλήρωσης Rania Christaki Kwnstantinou
συμμετέχει στο facebook Live διαδικτυακό Solveit Show στις 05/06/20.
Ο Αχιλλέας Γεωργίου την καθοδήγησε live, στο να έρθει πιο κοντά σε μια λύση στο πρόβλημα που την απασχολεί. Ταυτόχρονα να οδηγηθεί σε σημαντικές αποφάσεις για την ίδια.

#SolveitShow

Τα προβλήματα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και πάντα θα υπάρχουν.

Αν μάθουμε τρόπους να τα ξεπερνάμε και να βρίσκουμε λύσεις, να τα μετατρέπουμε σε ευκαιρίες – συμμάχους, τότε η ζωή μας μπορεί να γίνει πολύ διαφορετική.

Το Solveit Show δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους, να αναπτύξουν έναν αποτελεσματικό τρόπο σκέψης απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Συντονιστείτε στο επόμενο Solveit Show. 

Παρακολουθήστε το LIVE στο group μας στο facebook πατώντας εδώ: https://www.facebook.com/groups/solveitwithachilleas/