Έχουμε ακούσει ότι η γνώση είναι δύναμη;
Προφανώς και ΔΕΝ είναι.
Η πραγματική δύναμη βρίσκεται στην εφαρμογή της γνώσης. Αυτή θα μας φέρει τα αποτελέσματα που αναζητάμε.

Σκηνή από το σεμινάριο:

 

Σε ένα τρίωρο ανοικτό σεμινάριο – workshop θα μάθουμε πώς μπορούμε να βάζουμε άμεσα σε εφαρμογή οποιαδήποτε νέα γνώση αλλά και αυτά που ήδη γνωρίζουμε.

Ημερομηνία σεμιναρίου:

Σάββατο 16 – 02 – 2019

18:30 – 21:30

Φspace, Αρμονικός Πολυμορφικός χώρος.

Μέγαρο Πάνθεον, 5ος όροφος,

Κριάρη 40, Χανιά, Τ.Κ. 73100.

 

Τόσοι και τόσοι άνθρωποι χάνονται μέσα στην υπερπληροφόρηση και στους περισπασμούς των κοινωνικών δικτύων.

 

Δεν ξέρουν που να βρουν χρόνο, πού να τον διαθέσουν, πού να αναζητήσουν τη γνώση, τι να μελετήσουν, τι θα έχει ουσιαστική επίδραση στη ζωή τους και στη ζωή των άλλων.

 

Πολλοί έχουν τη γνώση (ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αδυνατίσουν, να αυξήσουν το εισόδημά τους, να βελτιώσουν τις σχέσεις τους κτλ.), αλλά δεν την εφαρμόζουν ποτέ!

 

Η αναβλητικότητα αποτελεί μάστιγα που κρατά τους ανθρώπους καθηλωμένους, μακριά από τους στόχους, τις επιθυμίες, τα όνειρά τους.

Κι όμως, υπάρχει λύση!

Πώς εφαρμόζω ό,τι μαθαίνω – Ανοικτό σεμινάριο – Χανιά

Τι θα κερδίσετε μέσα από τo ανοικτό σεμινάριο – workshop:

 

Σε μια τρίωρη εκπαίδευση, ο Achilleas Georgiou, success coach του IslandofMan Success Philosophy by Nicolas Smyrnakis (επίσημος συνεργάτης), θα μας δείξει πώς μπορούμε να υλοποιήσουμε όσα έχουμε στο μυαλό μας, να εφαρμόσουμε όσα ξέρουμε, να αναζητήσουμε όσα ακόμα δεν γνωρίζουμε!

Πώς να επιλέγουμε σωστά τη νέα γνώση και πώς να την θέτουμε άμεσα σε εφαρμογή, έτσι ώστε να μας αποδώσει τα αποτελέσματα που αναζητάμε.

Πώς αναβάλουμε την αναβλητικότητά μας για πάντα.

Δεν μπορείς να χτίσεις τον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, εάν πρώτα δεν έχεις χτίσει τον δεύτερο. Η νέα γνώση δεν έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, εάν δεν εφαρμόσουμε αυτά που ήδη γνωρίζουμε.

 

Το σεμινάριο είναι ανοικτό σε όλους και απευθύνεται:

 

Σε ανθρώπους που θέλουν να προοδεύσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, που θέλουν να βιώσουν συναισθηματική πληρότητα, να δημιουργήσουν ένα ρεαλιστικό πλάνο δράσης το οποίο θα είναι σε θέση να υλοποιήσουν ώστε να έρθουν πιο κοντά, στους στόχους τους, στα όνειρά τους, στον σκοπό της ζωής τους.

 

Αχιλλέας Γεωργίου

 

 

Ο Αχιλλέας Γεωργίου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1984.

 

Aποφοίτησε το 2007 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) της Ελλάδος, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού και υπηρέτησε μέχρι το 2013 με τον βαθμό του Υπολοχαγού στην Κύπρο. Με ειδικότητα στις διαβιβάσεις, υπηρέτησε ως διοικητής ανεξάρτητης υπομονάδας, διμοιρίτης διαβιβάσεων στις κύριες αναμεταδόσεις δικτύων της Κύπρου (για τη δημιουργία επικοινωνίας όλων των μονάδων του νησιού μεταξύ τους) και διμοιρίτης Τακτικού Στρατηγείου ΓΕΕΦ (υπεύθυνος για τις επικοινωνίες του Αρχηγού ΓΕΕΦ σε πολεμική περίοδο με τις κύριες μονάδες).

 

Παρακολουθεί από το 2011 παγκόσμιες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.

 

Το Σεπτέμβριο του 2011 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το διαδικτυακό μάρκετινγκ. Κατάφερε μόλις σε 9 μήνες να γίνει director (διευθυντής) στην εταιρία της οποίας ήταν αντιπρόσωπος και να ταξιδέψει στην Αμερική για το παγκόσμιο σεμινάριό της. Στη συνέχεια του δόθηκε η δυνατότητα, μέσα από τις εκπαιδεύσεις, να ταξιδέψει σε πάρα πολλούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και πολιτισμούς.

Το 2015 ανέπτυξε και άλλες  online υπηρεσίες οι οποίες εξυπηρέτησαν αρκετές επιχειρήσεις. Ένα τέτοιο project είναι και το chania eshop community που ενώνει καταναλωτές και επιχειρηματίες στην πόλη των Χανίων με στόχο να ενημερώνονται για τα νέα της αγοράς.

 

Τον Μάιο του 2017 αποφοίτησε με εξαιρετική απόδοση από το IslandofMan Success Coaching Academy. Πριν ακόμη απο την αποφοίτησή του, του προτάθηκε συνεργασία από την ομάδα του IslandofMan Success Philosophy και τον δημιουργό της Νικόλα Σμυρνάκη.

 

Ο Αχιλλέας πλέον είναι  Success Coach (επίσημος συνεργάτης), της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, (IslandofMan Success Philosophy) όπου,  μέσα από όλο αυτό το ταξίδι, εμπνεύστηκε για τον δικό του σκοπό υποστηρίζοντας το moto:

Όταν αλλάζω καθημερινά προς το καλύτερο, αλλάζει και ο κόσμος προς το καλύτερο.

Σκοπός του είναι βοηθήσει τους ανθρώπους ώστε όλοι μαζί να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, μέσα από τη δική του προσωπική αλλαγή προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του ο καθένας!

 

Γεννηθήκαμε για να είμαστε χαρούμενοι, να δίνουμε και να λαμβάνουμε αγάπη, κάνοντας τους ανθρώπους γύρω μας χαρούμενους μέσα από αυτό που τους προσφέρουμε. Με αυτόν τον τρόπο, ανακαλύπτουμε την πραγματική ευτυχία που πηγάζει μέσα από την προσφορά μας στο σύνολο.

 

Ο Αχιλλέας, εφαρμόζει και… μεταδίδει όλα τα παραπάνω μέσω σεμιναρίων, θεατρικών παραστάσεων, άρθρων και video, εμπνέοντας τους συνανθρώπους του να έρθουν πιο κοντά στην προσωπική ανάπτυξη και σε αυτό που αγαπάνε.

 

Είναι εκπαιδευτής της ακαδημίας του IslandofMan Success Coaching Academy, όπου μέσα από τις εκπαιδεύσεις βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν coaches. Ανθρώπους που μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας με τη σειρά τους άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν τον σκοπό της ζωής τους.

 

Ο Αχιλλέας έχει επίσης δημιουργήσει την προσωπική του ιστοσελίδα με όλες τις δραστηρίοτητες, ενημερώσεις, άρθρα, ebook, σεμινάρια, videos κλπ, ενώ είναι και  συγγραφέας του ebook  ‘Οι κανόνες της Ελευθερίας και του Πλούτου’ (με το όνομα του ιδανικού του εαυτού Δραπέτη των Καιρών (δηλαδή του ανθρώπου – πρότυπο για αυτόν, εκείνου που κάνει πράξεις στην καθημερινότητά του για να του μοιάσει),το οποίο διανέμεται δωρεάν στο διαδίκτυο.

 

Το Μάιο του 2018 πραγματοποίησε ομιλία (coaching στους κρατούμενους), στη βιβλιοθήκη του αγροτικού καταστήματος κράτησης της Αγιάς Χανίων. Μια εθελοντική προσπάθεια που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος. Δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

 

Στις 08/12/2018 πραγματοποίησε στην πόλη των Χανίων τη θεατρική παράσταση ‘Το καλύτερο δώρο είσαι ΕΣΥ’ της οποίας όλα τα έσοδα δόθηκαν στον εθελοντικό οργανισμό Κηφαμέα. Ένας προτωποριακός τρόπος εκτέλεσης σεμιναρίων με θεατρικά στοιχεία, με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων.

 

 

Τι είναι για μένα ο Άνθρωπος στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy):

 

O Άνθρωπος στο Νησί για εμένα μεταφράζεται σε ένα ταξίδι ζωής που μέσα από αυτό ανακαλύπτεις τις πραγματικές δυνατότητές σου και ποιος πραγματικά είσαι. Ένα ταξίδι που όποιος το περάσει, πλέον βλέπει την ζωή με το μάτι της αλήθειας.