Όταν νιώθεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα υπάρχει μια κουβέντα ή μια φράση που ίσως είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή σου.

 

Χρειάζεσαι πίστη για να γίνει το θαύμα.

 

Και πίστη σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν ήδη γίνει στο μυαλό σου και τα περιμένεις στην πραγματικότητά σου.

Παρακολούθησε όλα τα επεισόδιά των Miracle Talks

σε βίντεο ή σε podcast στις πιο κάτω πλατφόρμες

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1984.

Αποφοίτησε το 2007 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) της Ελλάδος, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού, και υπηρέτησε μέχρι το 2013 με τον βαθμό του Υπολοχαγού στην Κύπρο.

Ο Αχιλλέας πλέον είναι Director του IslandofMan Academy, όπου μέσα από όλο αυτό το ταξίδι, εμπνεύστηκε για τον δικό του σκοπό υποστηρίζοντας το moto:

Το μεγαλύτερο εμπόδιο των ανθρώπων, είναι που δεν γνωρίζουν τις δυνατότητές τους

Σκοπός του είναι βοηθήσει τους ανθρώπους ώστε όλοι μαζί να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, ο καθένας μέσα από τη δική του προσωπική αλλαγή προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!

Είναι δημιουργός του Solveit Show, όπου δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους, να αναπτύξουν έναν αποτελεσματικό τρόπο σκέψης απέναντι σε κάθε πρόβλημα.
Συνδυάζει θέατρο, τραγούδι, Standup Comedy, μιμήσεις, Puplic Speaking, εκπαίδευση, παιχνίδι. Στις 16/07/2022 σε ένα κατάμεστο θέατρο στο Ηράκλειο Κρήτης σε συνεργασία με τον ΜΚΟ Ευ ζω με τον Καρκίνο πραγματοποιήθηκε μια από τις παραστάσεις του Solveit Show με ελεύθερη είσοδο, όπου μαζεύτηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του οργανισμού μέσα.